Бакалаври

Дисципліна

Робоча програма

Силлабус

Теоретичні основи харчових технологій Робоча програма Силлабус
Стандартизація, метрологія та сертифікація Робоча програма Силлабус
Зернознавство Робоча програма Силлабус
Технології харчових виробництв: Технологія переробки і зберігання зерна Робоча програма Силлабус
Основи автоматизованого проектування Робоча програма Силлабус
Технологія зберігання та сушіння зерна Робоча програма Силлабус
Науково-дослідна робота студентів Робоча програма Силлабус
Проектування підприємств галузі з КП Робоча програма Силлабус
Контроль якості, безпека та екологія в галузі (НАССР і GMP) Робоча програма Силлабус
Контроль якості та безпеки продукції та сировини Робоча програма Силлабус
Контроль якості та безпека харчової продукції та сировини Робоча програма Силлабус
Стандартизація і сертифікація товарів і послуг Робоча програма Силлабус
Стандартизація і сертифікація продовольчих товарів Робоча програма Силлабус

Магістри

Дисципліна

Робоча програма

Силлабус

Інноваційні технології галузі з КП Робоча програма Силлабус
Методологія наукових досліджень Робоча програма Силлабус
Науково-дослідна робота студентів Робоча програма Силлабус
Технологічний інжиніринг підприємств галузі Робоча програма Силлабус
Управління якістю продукції у виробництві Робоча програма Силлабус
Технологічна експертиза переробки, зберігання та транспортування у зерновій галузі з КР Робоча програма Силлабус