Бакалаври
Дисципліна |
Робоча програма |
Силлабус |
Теоретичні основи харчових технологій | Робоча програма | Силлабус |
Стандартизація, метрологія та сертифікація | Робоча програма | Силлабус |
Зернознавство | Робоча програма | Силлабус |
Технології харчових виробництв: Технологія переробки і зберігання зерна | Робоча програма | Силлабус |
Основи автоматизованого проектування | Робоча програма | Силлабус |
Технологія зберігання та сушіння зерна | Робоча програма | Силлабус |
Науково-дослідна робота студентів | Робоча програма | Силлабус |
Проектування підприємств галузі з КП | Робоча програма | Силлабус |
Контроль якості, безпека та екологія в галузі (НАССР і GMP) | Робоча програма | Силлабус |
Контроль якості та безпеки продукції та сировини | Робоча програма | Силлабус |
Контроль якості та безпека харчової продукції та сировини | Робоча програма | Силлабус |
Стандартизація і сертифікація товарів і послуг | Робоча програма | Силлабус |
Стандартизація і сертифікація продовольчих товарів | Робоча програма | Силлабус |
Магістри
Дисципліна |
Робоча програма |
Силлабус |
Інноваційні технології галузі з КП | Робоча програма | Силлабус |
Методологія наукових досліджень | Робоча програма | Силлабус |
Науково-дослідна робота студентів | Робоча програма | Силлабус |
Технологічний інжиніринг підприємств галузі | Робоча програма | Силлабус |
Управління якістю продукції у виробництві | Робоча програма | Силлабус |
Технологічна експертиза переробки, зберігання та транспортування у зерновій галузі з КР | Робоча програма | Силлабус |