Усі матеріали можна знайти у Науково-технічній бібліотеці Одеської національної академії харчових технологій (локальна мережа)
та у системі Moodle у Центрі дистанційного навчання Одеської національної академії харчових технологій у відповідних курсах дисциплін (необхідно бути підключеним до даного курсу)
Дисципліна |
Методичні матеріали |
Де розміщено |
Основи наукових досліджень | Навчальна програма вибіркової навчальної дисципліни «Основи наукових досліджень» | Центр дистанційного навчання |
Робоча програма з дисципліни «Основи наукових досліджень» складена на основі навчальної програми дисципліни «Основи наукових досліджень» зі спеціальності 181 «Харчові технології», галузь знань 18 – «Виробництво та технології», ступінь – бакалавр | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки до практичних робіт з курсу «Основи наукових досліджень» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Укладачі: Б.В. Єгоров, Г.М. Станкевич, Л.О. Валевська, Т.М. Турпурова, О.Г. Цюндик. За ред. Б.В.Єгорова, Г.М. Станкевича – Одеса: ОНАХТ, 2018. – 60 с. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Методичні вказівки до виконання самостійної та індивідуальної роботи студентів з курсу «Основи наукових досліджень» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» денної та заочної форм навчання / Укладачі: Єгоров Б.В., Г.М. Станкевич, Л.О. Валевська, Т.М. Турпурова, О.Г. Цюндик. За ред. Б.В. Єгорова, Г.М. Станкевича – Одеса: ОНАХТ, 2018. – 28 с. | Науково-технічна бібліотека | |
Тележенко Л.М. Основи наукових дослі-джень: навч.посібник / Л. М. Тележенко, Н. А. Дзюба, М. А. Кашкано, Л.О. Валевська. – Х.: ФОП Грінь Д.С., 2016. – 192 с. | Науково-технічна бібліотека | |
Зернознавство | Навчальна програма | Центр дистанційного навчання |
Робоча програма | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу “Зернознавство” [Електронний ресурс] : для студ. напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” ден. і заоч. форми навчання / відп. за вип. Г. М. *Станкевич ; Каф. технології зберігання зерна. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – Електрон. текст. дан.: 52 с. c : o. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Методичні вказівки до виконання самостійної та індивідуальних робіт з дисципліни “Зернознавство” [Електронний ресурс] : для бакалаврів освіт.-проф. програми “Технології зберігання і переробки зерна” спец. 181 “Харчові технології”, ден. та заоч. форм навчання / відп. за вип. Г. М. *Станкевич ; Каф. технології зберігання зерна. – Одеса : ОНАХТ, 2019. – Електрон. текст. дан.: 32 с. c : o. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Методичні вказівки для діагностики рівня засвоєння програми модулів (банк завдань) з дисципліни “Зернознавство” | Центр дистанційного навчання | |
Конспект лекцій з курсу “Зернознавство” [Електронний ресурс] : для студ. напряму підготовки 6.051701 “Харчові технології та інженерія” ден. і заоч. форми навчання / відп. за вип. Г. М. *Станкевич ; Каф. технології зберігання зерна. – Одеса : ОНАХТ, 2016. – Електрон. текст. дан.: 65 с. c : o. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Технологія зберігання та сушіння зерна (Розділ “Сушіння зерна”) | Навчальна програма | Центр дистанційного навчання |
Робоча програма | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу Технологія зберігання та сушіння зерна: “Сушіння зерна” | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з курсу “Технологія зберігання та сушіння зерна” розділ “Сушіння зерна” [Електронний ресурс] : для студентів 6.051701 “Харчові технології” ден. та заоч. форм навчання / відп. за вип. Г. М. *Станкевич ; Каф. технології зберігання зерна. – Одеса : ОНАХТ, 2019. – Електрон. текст. дані: 21 с. c : o. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Методичні вказівки до виконання курсової роботи з курсу «Технологія зберігання та сушіння зерна» розділ «Сушіння зерна» | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки до виконання технологічної частини дипломного проекту “Реконструкція зерносушарок” [Електронний ресурс] : для студентів спец. 181 “Харчові технології” галузь знань 18 “Виробництво та технології” ден. та заоч. форм навчання / відп. за вип. Г. М. *Станкевич ; Каф. технології зберігання зерна. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – Електрон. текст. дані: 54 с. c : o. | Науково-технічна бібліотека | |
Конспект лекцій з курсу “Технологія зберігання та сушіння зерна: сушіння зерна” [Електронний ресурс] : для студентів спец. 181 “Харчові технології” галузі знань 18 “Виробництво та технології” ден. та заоч. форм навчання / відп. за вип. Г. М. *Станкевич ; Каф. технології зберігання зерна. – Одеса : ОНАХТ, 2017. – Електрон. текст. дані: 39 с. c : o. | Науково-технічна бібліотека | |
Технологія зберігання та сушіння зерна (Розділ “Зберігання зерна”) | Навчальна програма | Центр дистанційного навчання |
Робоча програма | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу Технологія зберігання та сушіння зерна: “Зберігання зерна” | Науково-технічна бібліотека | |
Методичні вказівки до виконання самостійної роботи з курсу «Технологія зберігання та сушіння зерна» розділ «Зберігання зерна» | Науково-технічна бібліотека | |
Конспект лекцій з курсу «Технологія зберігання та сушіння зерна» розділ «Зберігання зерна» | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Стандартизація, метрологія, сертифікація | Навчальна програма | Центр дистанційного навчання |
Робоча програма | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки до організації самостійної та виконання індивідуальних робіт з курсу «Стандартизація, метрологія, сертифікація» | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Методичні вказівки до виконання практичних робіт з курсу «Стандартизація, метрологія, сертифікація» | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Конспект лекцій з курсу «Стандартизація, метрологія, сертифікація» | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Науково – дослідна робота студентів | Навчальна програма | Центр дистанційного навчання |
Робоча програма | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Науково – дослідна робота студентів» | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Methodical instructions for fulfilling educational and research work during the period of education with remote control for permanent tuition and tuition by correspondence, speciality 8.05170101 | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки з організації самостійної та виконання індивідуальної робіт з курсу науково-дослідна робота | Науково-технічна бібліотека | |
Технології харчових виробництв: Технологія зберігання і переробки зерна» (Розділ «Технологія зберігання зерна») | Навчальна програма | Центр дистанційного навчання |
Робоча програма | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з курсу «Технології харчових виробництв: Технологія зберігання і переробки зерна» (Розділ «Технологія зберігання зерна») для студентів напряму підготовки 6.051701 денної та заочної форм навчання / Уклад. А.К. Кац, Г.М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – 11 с. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Методичні вказівки до організації самостійної та виконання індивідуаль¬ної роботи з курсу «Технології харчових виробництв: Технологія зберігання і переробки зерна» (розділ «Технологія зберігання зерна») для студентів напряму підготовки 6.051701 денної та заочної форм навчання / Уклад. А.К. Кац, Г.М. Станкевич. – Одеса: ОНАХТ, 2017. – 19 с. | Центр дистанційного навчання | |
Конспект лекцій з курсу «Технології харчових виробництв: Технологія зберігання і переробки зерна» (Розділ «Технологія зберігання зерна») для студентів напряму підготовки 6.051701 денної та заочної форм навчання / Уклад. Г.М. Станкевич, А.К. Кац. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – 31 с. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Технологія зберігання та сушіння зерна (Розділ «Технологія елеваторної промисловості») | Навчальна програма | Центр дистанційного навчання |
Робоча програма | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Технологія зберігання та сушіння зерна», розділ «Технологія елеваторної галузі» для студентів напряму підготовки 6.051701 денної та заочної форм навчання / Укл.: Станкевич Г.М., Кац А.К., Овсянникова Л.К., Дмитренко Л.Д. – Одеса: ОНАХТ, 2017. – 46 с. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Методичні вказівки до організації самостійної роботи та виконання до організації самостійної роботи та виконання індивідуальної роботи з курсу «Технологія зберігання та сушіння зерна», розділ «Технологія елеваторної галузі» для студентів о напряму підготовки 6.051701 денної та заочної форми навчання / Укл.:. Станкевич Г.М, Овсянникова Л.К., Кац А.К., Дмитренко Л.Д. – Одеса: ОНАХТ, 2017. – 56 с. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Конспект лекцій з курсу «Технологія зберігання та сушіння зерна: Технологія елеваторної промисловості» для студентів напряму підготовки 6.051701 денної та заочної форм навчання / Уклад. Г.М. Станкевич, А.К. Кац, Л.К. Овсянникова. – Одеса: ОНАХТ, 2015. – 63 с. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Контроль якості та безпеки продукції галузі | Навчальна програма | Центр дистанційного навчання |
Робоча програма | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки до виконання лабораторних робіт з курсу «Контроль якості та безпеки продукції галузі» для студентів, які навчаються за навчальним планом бакалаврів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» професійного спрямування «Технології зберігання і переробки зерна» денної та заочної форм навчання. / Укладачі: Л.Д. Дмитренко, А.І. Яковенко. – Одеса: ОНАХТ, 2016. – 39 с. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Методичні вказівки до виконання самостійної та індивідуальної роботи з курсу “Контроль якості та безпеки продукції галузі” для студентів, які навчаються за навчальним планом бакалаврів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» професійного спрямування «Технологія зберігання і переробки зерна», денної та заочної форм навчання / Укл. Л.Д. Дмитренко / За ред. Г.М. Станкевича. – Одеса: ОНАХТ, 2016 р. – 18 с. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Конспект лекцій з курсу «Контроль якості та безпеки продукції галузі» для студентів, які навчаються за навчальним планом бакалаврів за напрямом підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія» професійного спрямування «Технології зберігання і переробки зерна» денної та заочної форм навчання. / Укладач: Л.Д. Дмитренко. – Одеса: ОНАХТ, 2018. – 51 с. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Проектування підприємств галузі | Навчальна програма | Центр дистанційного навчання |
Робоча програма | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки до виконання практичних занять з дисципліни «Проектування підприємств галузі» для студентів, що навчаються за навчальним планом бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання і переробки зерна» денної і заочної форм навчання /Укл.: Л.Д.Дмитренко. Під. ред. Станкевича Г.М. — Одеса: ОНАХТ, — 50 с. | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки до виконання самостійної та індивідуальної роботи з дисципліни «Проектування підприємств галузі» для студентів, що навчаються за навчальним планом бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання і переробки зерна» денної і заочної форм навчання /Укл.: Л.Д.Дмитренко. Під. ред. Станкевича Г.М. — Одеса: ОНАХТ, — 70 с. | Центр дистанційного навчання | |
Методичні вказівки до виконання курсового проекту з дисципліни «Проектування підприємств галузі» для студентів, що навчаються за навчальним планом бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання і переробки зерна» денної і заочної форм навчання /Укл.: Л.Д.Дмитренко, Т.В.Страхова, Л.К.Овсянникова, А.К.Кац. Під. ред. Станкевича Г.М. — Одеса: ОНАХТ, 2018. — 61 с. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Методичні вказівки до виконання дипломного проекту з курсу «Проектування підприємств галузі» зі спеціальності 181 «Харчові технології» галузі знань 18 «Виробництво та технології» спеціалізації «Технології зберігання і переробки зерна» ступінь бакалавр денної і заочної форм навчання /Укл.: Г.М. Станкевич, Т.В.Страхова, — Одеса: ОНАХТ, 2018. — 52 с. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |
|
Конспект лекцій з дисципліни «Проектування підприємств галузі» для студентів, що навчаються за навчальним планом бакалаврів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології зберігання і переробки зерна» денної і заочної форм навчання / Укл.: Л.Д.Дмитренко. | Науково-технічна бібліотека Центр дистанційного навчання |